Consells per triar una bicicleta per cicloturisme

el ciclisme està de moda i és en els mesos d'estiu quan més auge té. Si estàs pensant fer alguna cosa diferent la propera temporada estival, potser t'interessi seguir llegint aquesta entrada, perquè anem a explicar-te quines característiques hauria de tenir la teva bicicleta per a aquesta classe d'activitat.

Punts a tenir en compte

La bicicleta ha de ser còmoda, no importa si l'estil és de passeig o de muntanya, ens hem de sentir còmodes amb ella, tant amb el selló com amb el manillar, alguna cosa important perquè passarem moltes hores damunt d'ella. En aquest cas, independentment de l'estil que tingui, el selló ha de ser ample per a la màxima comoditat i portar el manillar una mica més alt del normal també ens donarà aquesta sensació.

si té suspensió davantera ens resultarà molt més còmode el seu maneig si hem d'anar per un camí que no estigui en les millors condicions, tot i que els experts ens recomanen que la que comprem ha de tenir un dispositiu bloquejable, és a dir, que quan girem una palanca, la forquilla pugui quedar rígida.

els frens de disc són excepcionals, però no són recomanables per al cicloturisme atès que encaso d'avaria són força difícils de reparar. Pel que fa al canvi es recomana un que sigui de qualitat i no arriscar-nos en aquest aspecte, tot i que la bici no tingui moltes marxes.

el cistella de transport ha de ser un altre dels accessoris que hem de tenir en la nostra bicicleta. El mateix que diem cistella de transport podem dir alforges, ens ajudaran a portar més coses i en estar a banda i banda de la bicicleta a la part posterior, tindrem una bona estabilitat.

per finalitzar, no podem oblidar-nos de les cobertes. Hem de buscar unes que ens serveixin tant per asfalt com per a zones una mica més difícils i que les llantes tinguin doble paret així com 36 ràdios, ens resultaran molt més robustes.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *