Consells per triar roba de ciclisme per a l'estiu

roba-per-caminar-en-bicicleta

Amb l'arribada de la temporada estival fer rutes amb bicicleta es converteix en una activitat per fer tant en solitari com amb la família o els amics. En fer més calor, la roba ha de ser diferent de la que fem servir en qualsevol altre moment de l'any. Quina roba és la més recomanable? En aquesta entrada compartim amb tu quines són les peces més recomanables.

Sabem que el cotó és un teixit molt còmode donada la seva suavitat però no és recomanable per a l'estiu donat que quan es suï es xopa i més de resultar incòmoda, pesa més i no transpiri. Per això el millor és utilitzar roba tècnica, que encara que és sintètic, permet la transpiració més fàcilment, no es xopen, són peces fresques i pesen molt poc.

Quan comprem aquesta classe de roba, cal procurar que no tingui costures, amb el que evitarem fregaments que puguin evitar que pedalem amb comoditat. A més també és recomanable utilitzar una roba que s'ajusti bé al nostre cos i si tenim la pell molt sensible s'ha d'optar per peces hipoal·lergògenes.

Per a una major comoditat, la samarreta o jaqueta curta d'estiu ha de tenir butxaques on poder guardar algun aliment per proporcionar-nos energia com gels, xocolata o barretes energètiques entre altres productes que ens ajudaran en el nostre acompliment.

Per a les mans, sempre serà recomanable l'ús de guants curts i molt més si els guants tenen reforç de gel a la zona de les palmes així com silicona antilliscant perquè es pugui agafar millor el manillar a més de protegir bé les mans perquè no ens surtin rascades i anem incòmodes.

Un altre detall a tenir en compte és que els guants tinguin a la zona exterior un teixit especial per poder eixugar-se la suor de manera còmoda i no ens molesti a la cara.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *