Consells bàsics per comprar una bicicleta de muntanya

bicicleta-de-muntanya-sbgzp

A l'hora de comprar una bicicleta de muntanya cal tenir en compte molts aspectes, per això és recomanable comprar-la en una botiga especialitzada on els seus venedors siguin professionals. D'aquesta manera sempre es comptarà amb un bon assessorament i la compra es farà d'una manera més intel·ligent.

El pressupost ens limitarà bastant a l'hora de triar una bicicleta, per això, si no comptem amb molt marge, el millor que podem fer és comparar preus i arran d'això, triar la que s'adapti a la nostra butxaca.

Però dins de la forquilla de preus que barajemos, també hem de prestar especial atenció a la qualitat dels components, una cosa tan important com el propi preu del cicle en si. un consell, si vols una bona bicicleta pots comprar-la d'alguna temporada anterior. En no ser novetat costarà més barata i sabràs que és de qualitat.

L'establiment on has de comprar la bicicleta ha d'oferir garanties en tots els aspectes, sobretot en el servei postvenda. Tant se val si es tria una botiga física gran o petita o si es compra per Internet, sempre s'ha de fer en un establiment reconegut i amb experiència en el sector.

escoltar opinions sobre la botiga on hem vist la bicicleta que volem pot donar-nos feedback i saber si és un bon lloc per comprar-la o no.

Un altre punt a tenir en compte és l'estil de conducció que tinguem, per adaptar la bicicleta no només l'estil sinó al terreny pel que anem a moure'ns. En aquest cas també entra en joc la doble suspensió en cas de ser exigents en les nostres sortides, per exemple.

El diàmetre de les rodes, frens de sabata o de disc, tipus de quadre, canvis o selló, també són altres aspectes que hem de tenir en compte a l'hora de comprar una bicicleta de muntanya.

etiquetatge

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *