Condició física per fer el Camí de Sant Jaume amb bici

condicio-física-per-hacerñel-camí-de-santiago-en-bici
Fer el camí de Sant Jaume amb bicicleta és una experiència fantàstica, especialment per a totes aquelles persones que mai ho han fet i que es volen animar a fer aquesta ruta. L'experiència que reporta fer-la és formidable perquè dóna temps a conèixer-se una mica més a un mateix, a viure moments especials i a socialitzar i a conèixer a persones que arriben des de tots els racons del món.

Però per fer aquesta ruta cal tenir cert fons físic. Cal ser conseqüents i avaluar el nostre estat i si tot i així volem fer el camí de Sant Jaume en bicicleta cal preparar-se amb uns mesos d'antelació per poder anar condicionant el cos per l'esforç que cal fer.

Hem de recordar que el camí de Sant Jaume amb bicicleta accessible per a qualsevol edat encara que sempre cal planificar les etapes segons el nostre estat. Si no estem en bona forma, el millor és planificar etapes curtes i també desenvolupaments lents, el que farà que triguem més però també gaudirem més la ruta.

Si tenim uns quilos de més, és recomanable posar-se a baixar-los bastants mesos abans, amb el que a més anirem adquirint fons físic amb el que poder fer front a les etapes una mica més llargues. A més es recomana que es facin les etapes amb poc pes.

Quan parlem de preparar-se volem dir que no només hem de fer quilòmetres en pla sinó que també haurem d'enfrontar a pujades i baixades, per aconseguir adquirir la força i resistència suficient per quan arribi el moment de la veritat.

Si no sap com fer una bona preparació, el millor és buscar ajuda en un entrenador personal, qui ens permetrà anar adquirint a poc a poc l'estat òptim per a realitzar aquesta ruta.

etiquetatge , , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *