Com muntar en bicicleta correctament

com-muntar-en-bicicleta-correctament

Amb l'arribada de l'estiu són moltes persones les que s'animen a agafar una bicicleta, en molts casos per primera vegada i aquest article està dedicat a aquestes persones, perquè anem a aconsellar-vos sobre quina és la millor postura per anar amb bicicleta, cosa indispensable per anar més còmodes i evitar possibles lesions.

Partint de la base que ja hem triat correctament la bicicleta, independentment del model que sigui, sempre que hàgim estat assessorats per un venedor competent i experimentat, anem a començar regulant tant el seient com el manillar de la bicicleta per poder anar còmodament.

Quan anem a col·locar el selló cal tenir present que les cames no han de quedar completament estirades, sempre una mica flexionats, el que ajudarà als genolls al fet que no pateixin amb l'esforç i al fet que es pedalegi d'una manera natural.

després de regular el seient cal fer el mateix amb el manillar, el qual ha de quedar a l'altura ideal perquè els braços quedin d'una manera relaxada, sense forçar la postura. Si és possible, hem de comptar amb un manillar que permeti adoptar diferents posicions atès que si romanem molt temps en la mateixa posició podria fer que les articulacions es resintiesen.

També és molt important que els peus romanguin ben subjectes als pedals, amb la qual cosa s'evita que quan s'estigui pedalant el peu pugui relliscar i fer-nos mal, lesionar o fins i tot caure quan estiguem circulant i poder patir un accident seriós.

Amb aquests petits detalls, serà suficient com perquè totes aquelles persones que volen començar a donar les seves primeres pedalades sobre una bicicleta puguin fer-ho amb seguretat, evitant adquirir mals hàbits i males postures que amb el pas del temps puguin desembocar en problemes físics que caldrà tractar més endavant.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *