Com millorar el nostre acompliment en pujades amb la bicicleta

com-millorar-el nostre-acompliment-en-bicicleta
Fer una ruta en bicicleta, bé sigui carretera o camp a través, portarà amb si tard o d'hora algunes pujades. Si en això és en el que sols fallar i vols millorar aquest aspecte, et donarem uns consells que et resultaran d'utilitat.

Com millorar en les pujades amb la bicicleta

Per millorar les nostres pujades en bicicleta, el que necessitarem és molta resistència i per això podrem començar a millorar aquest aspecte en una bicicleta estàtica, augmentant la seva resistència i tractant de fer rutines de 10 la 15 minuts tots els dies, però sense forçar el cos, tot ha d'anar a poc a poc. El més recomanable és preparar-se durant dues o tres setmanes.

Quan haguem millorat la nostra resistència, ja podrem sortir a la carretera oa la muntanya a gaudir d'una ruta, però en la qual predominin les pendents per posar a prova la resistència que hem anat adquirint.

És important que les rutes les estiguem practicant durant un mes o mes i mig, amb el que comprovarem el nivell de resistència que hem anat adquirint durant aquest temps. Un consell en una pujada bastant llarga és començar a poc a poc i anar agafant ritme progressivament, d'aquesta manera aprendrem també a dosificar millor les nostres forces.

Tampoc podem oblidar-nos de triar millor quins són els nostres desenvolupaments que fa a la cadència de pedaleig que millor ens vagi. A això hem de tenir en compte una bona posició sobre el seient, evitant tenir-ho massa enrere, perquè perdrem agilitat, o massa baix, perquè perdrem força.

Vam finalitzar amb una cosa molt important, treballar la tècnica de pujada. El millor és fer sortides amb algú experimentat que ens aconselli, en cas contrari, a Internet oa la biblioteca hi haurà moltes fonts d'informació per poder posar en marxa els nostres coneixements. D'aquesta manera estarem millorant notablement el nostre acompliment en la bicicleta en tant a resistència.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *