Com gaudir al màxim d'una ruta en bicicleta

fer-ruta-en-bicicleta
Som a finals d'estiu, una època estupenda per fer rutes amb bicicleta, com el Camí de Sant Jaume, algunes vies verdes per Espanya o qualsevol altra proposta. Per aprofitar-la al màxim hauràs de preparar uns mesos abans i quan arribi el moment només hauràs de preocupar d'una cosa, de disfrutar cada pedalada.

A més d'estar preparant-nos uns mesos abans rodant per diferents terrenys i pendents per adquirir fons físic, hem de fer una bona revisió a la bicicleta, reparar tot allò que sigui susceptible d'això, com rodes, canvis, frens, ràdios, eixos, folgança del manillar, etc..

En la nostra motxilla o alforges hem d'incorporar un petit kit multi-eines per respondre davant una punxada o avaria senzilla que puguem patir durant la nostra escapada.

A més de la roba de recanvi, dispositius electrònics, etc.. a la motxilla també hem d'incloure alguna cosa de menjar que ens proporcioni energia en ruta com gels, barretes energètiques, fruita seca, xocolata, etc.. Així mateix hem de comptar amb begudes isotòniques que ens ajudin a recuperar les sals minerals que perdrem amb l'exercici.

Quan estiguem en ruta hem de ser conscients de la nostra forma física. Cal recordar que la ruta no és una carrera sinó per viure cadascuna de les pedalades que donem. per això mai cal forçar el nostre cos ni portar-ho més enllà dels nostres límits.

Si fem el Camí de Sant Jaume i veiem que en acabar una de les etapes encara ens queden forces, el més assenyat en lloc de continuar és buscar allotjament en els albergs i descansar per recuperar energia.

Cal consultar la previsió del temps abans d'iniciar la ruta, el que permetrà que ens Equipem correctament. Portar amb nosaltres un smartphone amb la bateria carregada (millor si es porta un power bank) també ens resultarà de gran ajuda perquè podrem consultar la ruta via GPS, compartir fotos amb els nostres amics a les xarxes socials, etc.. Estàs preparat per a una ruta?

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *