Com adquirir fons físic per anar amb bicicleta

com-adquirir-fons-físic-per-anar-a-bicicleta

Si ets de les persones que vol esprémer més la teva acompliment a l'hora de anar amb bicicleta cal preparar-se adequadament i poder circular sense problemes. Per això anem a proporcionar alguns consells que et resultaran de gran utilitat.

abdominals

Els abdominals són una de les parts del cos que hem de treballar perquè formen part del que es coneix com a centre de control. Amb uns bons abdominals ens estalviarem la possibilitat d'aparició de lesions a l'esquena, però també tenen la capacitat d'estabilitzar l'esquena.

Per reforçar aquesta zona cal fer tres sessions de cent abdominals cadascuna repartides entre la setmana, amb el que poc a poc anirem adquirint la força necessària en aquesta zona del cos.

resistència

Per adquirir més resistència, cosa indispensable per al nostre acompliment sobre la bicicleta, el més recomanable és fer rutes de dues o tres hores, si pot ser dues vegades a la setmana. En aquestes rutes s'han d'incloure diferents traçats, és a dir, que no només sigui sobre terreny pla sinó que ha d'haver pujades i molt millor si és un pendent força pronunciat.

velocitat

Si el que volem és adquirir velocitat, una cosa molt important si es va a participar en alguna cursa de ciclisme de carretera, el millor és fer rutes suaus però on aplicarem intervals d'esprints, primer d'uns 25 metres i així anirem pujant fins als 75 metres aproximadament, amb això guanyarem l'explosivitat necessària per poder afrontar els esprints que es presentin en una cursa.

L'important d'aquests consells és que si es posen en pràctica i es treballa molt sobre aquesta base, s'adquiriran unes característiques físiques que resultaran de gran utilitat sobre la bicicleta, per tant, només cal posar-li una mica de força de voluntat i els resultats no trigaran a arribar.

etiquetatge , , , , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *