Biciwood, la bicicleta respectuosa amb el medi ambient

bicicleta-biciwood
Avui dia podem veure moltes bicicletes diferents, fabricades amb els materials més moderns i lleugers que puguem trobar, com les d'aliatges o fibra de carboni entre altres alternatives. Però també podem trobar bicicletes molt respectuoses amb el medi ambient com ara la Biciwood, una bicicleta fabricada en bambú.

Amb responsabilitat ecològica i un respecte pel medi ambient, dos emprenedors van posar en marxa aquest projecte per al qual van seleccionar una varietat de bambú hindú atès que gràcies a les seves característiques no provoca desforestació.

Biciwood
és 100% artesanal i està pensada per tenir una vida útil aproximada d'uns 10 anys. A més s'ha avançat que oferiran peces de recanvi i també un dispositiu que permetrà carregar el telèfon mòbil amb el pedaleig.

Respecte a la possibilitat de carregar el mòbil, l'energia que es generi amb el pedaleig s'anirà emmagatzemant en un dispositiu que es troba al costat de la roda davantera i s'encarregarà de transmetre l'energia cinètica a un altre dispositiu que la transformarà en electricitat. Aquest comptarà amb port USB per poder recarregar el nostre smartphone.

Una altra de les característiques d'aquesta original bicicleta és que està fabricada en un 70% amb bambú, el que fa que sigui biodegradable i podem triar-la tant en el color original del bambú com personalitzar-la amb els colors i accessoris que vulguem.

Un punt fort de Biciwood és que compta amb un dispositiu Bluetooth que s'ocuparà d'enviar informació a una app sobre l'energia que hem produït, la velocitat a la qual hem anat, la ubicació mitjançant GPS o la distància recorreguda entre d'altres.

Tot i que no té canvis, aquesta bicicleta és una estupenda alternativa de mobilitat que ens permetrà fer el nostre esport favorit, sobre un vehicle respectuosa 100% amb el medi ambient i amb característiques tan especials.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *