Estalvia amb la teva bicicleta fins 1.200 euros a l'any

estalvi-en-bicicleta
La febre de la mobilitat en bicicleta està cada vegada més present a les nostres ciutats. En alguns països les empreses arriben fins i tot a pagar un extra als seus empleats perquè aquests vagin en bicicleta a la feina, el que demostra la conscienciació que es té sobre aquest mitjà de transport avui en dia.

S'han fet diferents estudis sobre el bon ús d'aquest mitjà i de l'estalvi que s'aconsegueix amb ell. tots coincideixen, anar amb bicicleta estalvia diners. Ens oblidarem de gastar en combustible, de mantenir el cotxe, pagar aparcament, del transport públic, etc..

Si es fa una mitjana del que es gasta al mes a combustible, a pagar aparcaments, en les avaries imprevistes i en el temps que es perd en el cotxe quan hi ha molt trànsit, queden palesos els beneficis de la bicicleta, no només per la nostra butxaca sinó també per a la nostra salut.

Encara que en el mercat podem trobar bicicletes de milers d'euros, no necessitem una que sigui massa cara per moure'ns per la ciutat. Actualment podem triar entre una gran varietat de propostes que s'adaptaran al que necessitem.

Podem trobar-les de certa qualitat a partir dels 300 euros aproximadament, encara que per circular amb una bona bicicleta els preus que podem trobar se situen entre els 600 i els 1000 euros. No cal gastar tant si l'únic ús que anem a donar-li és per a desplaçar-nos per la ciutat.

En molt poc temps d'ús ia l'haurem amortitzat i des d'aquest moment estarem estalviant diners i guanyar en salut. Fins i tot podríem estalviar els diners d'anar al gimnàs, especialment en els mesos de primavera i estiu ja que el bon temps convida més a sortir de casa i fer exercici a l'aire lliure.

T'apuntes a la tendència de mobilitat a la bicicleta?

etiquetatge

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *