3 Consells per fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta


fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta pot convertir-se en una fantàstica experiència que tot aquell que ho desitgi hauria proposar-s'ho en alguna ocasió. En aquesta entrada anem a donar-te tres consells de gran importància perquè gaudeixis d'aquesta ruta al màxim.

El camí a seguir

Una cosa que no s'ha de deixar a l'atzar és triar la ruta a realitzar i en aquest aspecte hi ha moltes opcions que segurament es podran adaptar a la nostra forma física o al sentit de l'aventura que tinguem.

Es pot fer el Camí Francès, el Aragonès, el Primitiu, Basc, del Nord, Via de la Plata, el Sanabrés, el baztanés o el Portuguès entre molts d'altres, per tant, primer punt que s'ha de tenir en compte.

L'elecció de la bicicleta

És un altre dels punts que s'han de tenir molt presents en aquesta ruta i cal saber que almenys es faran uns 200 la 300 quilòmetres en diverses etapes, per la qual cosa ha de ser una bicicleta còmoda, com pot ser una bicicleta híbrida, atès que uneix el millor de les bicicletes de carretera i les de muntanya.

Si tenim una bicicleta de determinada classe, podem triar l'etapa que més s'adapti a la nostra bicicleta.

L'estat físic

Aquest és un dels aspectes indispensables per posar-se en marxa i realitzar una, dues o totes les etapes que vulguem. per això, si no estem molt en forma, és molt recomanable que unes setmanes abans anem agafant una mica de fons i realitzant rutes similars a les que farem, d'aquesta manera no ens quedarem penjats a la primera etapa.

recorda, aquests poden semblar tres consells massa bàsics però són els que més has de tenir en compte abans de llançar-te a la ruta tan especial com és el Camí de Sant Jaume amb bicicleta.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *