3 avaries comunes a la bicicleta

avaries-mas-comunes-de-la-bicicleta

tots, qui més o qui menys, hem patit diferents avaries amb la nostra bicicleta i sabem que estem exposats a això en el moment menys esperat. per sort, les avaries més comunes en la bicicleta no són de zones complexes com poden ser els canvis sinó que solen ser parts que són fàcilment reparables i no costa molt arreglar-les.

Les avaries més comunes en la bicicleta

els punxades són l'avaria més comuna i senzilla de totes les que podem patir en la nostra bicicleta. No importa el previnguts que siguem quan circulem per carretera o si tenim una bicicleta de carrera o de muntanya, tots estem exposats a això.

Portar la pressió adequada és una alternativa així com portar una càmera de recanvi per si de cas. Una altra de les tendències és utilitzar cobertes anti punxades, que sempre són més segures atès que compten amb una zona especial que redueix les possibilitats de la punxada.

els ràdios trencats poden ser un altre dels problemes mecànics als quals hem d'enfrontar i que ens pot succeir en el moment menys esperat, com pot ser fruit d'una caiguda, passar per sobre d'un sot, pujar o baixar una vorada sense prendre precaucions, etc..

Com ja sabem, hem canviar la cadena cada determinats quilòmetres o altres d'ús. A això cal sumar que cal realitzar un correcte manteniment perquè es trobi correctament lubricada i tingui una màxima vida útil.

Tot i això és una altra de les avaries més comuns que podem tenir a la nostra bicicleta. També cal cuidar les dents dels plats i pinyons, cosa que podem fer realitzant els canvis correctament, per exemple.

Es tracta d'avaries més comuns del que podem pensar i encara que no són cares ni complexes, hem de tenir en compte que poden evitar-se amb una mica de precaució.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *