3 aplicacions mòbils per a rutes en bicicleta

aplicacions-per-rutes-en-bici

Amb els avenços tecnològics que hi ha actualment, les aplicacions mòbils estan jugant un paper molt important a l'hora de preparar una ruta en bicicleta, per això, hem triat 3 aplicacions perquè tinguis a un nou company en les teves escapades sobre la bicicleta.

Camí de la bici Pro

Potser és una de les més completes de totes les que puguem trobar en l'actualitat a causa de la gran quantitat d'informació que conté i que s'aconsegueix amb ella. Té versió per Android i iOS i entre les seves característiques principals destaquen el seguiment GPS, mesurament de velocitat, distància, durada de la ruta, calories que s'han cremat, ritme cardíac, els desnivells superats o taules de velocitat.

Com moltes de les aplicacions actuals, Camí de la bici Pro compta amb versió gratuïta, però si volem comptar amb aquestes i moltes altres característiques, podem optar per la versió de pagament, molt més completa.

bikeman

Si no saps on anar a fer una ruta o vols que et sorprenguin amb una nova, aquesta app pot fer-ho. Compta amb més de 800.000 rutes de tot el món i una nodrida legió de ciclistes que pugen noves rutes de manera contínua.

Ens permet gravar la nostra ruta sobre la marxa i pujar-la a aquesta plataforma perquè altres persones també puguin gaudir-la mateixa manera que nosaltres. Podem trobar aquesta app per Android, iOS i Windows Phone.

Sports Tracker

Aquesta aplicació calcula i emmagatzema diferents dades com velocitat, distància o fins i tot la ruta que hem fet mitjançant el seu GPS, càrrega rutes i permet compartir-les que les xarxes socials. Així mateix associa el mapa a les fotos que hàgim pogut prendre a la ruta i destaca per la seva gran precisió pel que fa al posicionament, el que permetrà a altres usuaris descobrir zones properes a una ruta que han de ser visitades i fer que l'escapada sigui alguna cosa més que pedalar.

etiquetatge , , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *